Navigation not working

first post: mpslnt wrote: The silverlight navigation control........ does not display the the...

Silverlight Controls in MOSS 2007 web parts

first post: furrybaer wrote: I am having sizing difficulties with my SL 3(and 2) controls inside...

Silverlight Not showing in Sharepoint

first post: redmoomba wrote: Hello All, I am newbie to both Silverlight and sharepoint so forgi...

latest post: furrybaer wrote: A couple of things. 1. For me, I had to set the Height of the web ...

WCF Setup

first post: DaBill wrote: Are there any configurations settings that I need to do to get the ...

Colleague Viewer

first post: kkhelif wrote: I am having a problem, when I deploy the application I get the erro...

latest post: laytrix wrote: Hi EveryoneMy apology that the code is actually working fine....it ...

Failed to instantiate file "SL.XAML.MediaViewer.xap" from module "XAP": The specified list does not exist.

first post: jvitalis wrote: I keep getting this exaxt same error message when I am deploying an...

latest post: IvanRave wrote: Don't forget install ajax http://sharepointajax.codeplex.com/

ETA for Silverlight 3 compatability

first post: bobchauvin wrote: What is the time frame for SL 3 compatability. Any "gotchas" if I ...

latest post: fbcjr wrote: There is a web part to integrate Silverlight 3 with SharePoint in m...

"Failed to load the application. It was built with an obsolete version of silverlight"

first post: mwherman2000 wrote: I'm trying to use the current SL beta version of the samples #1 and...

latest post: rohankondvilkar wrote: I am facing the same problem. This is what i am getting as an error...

Issue while adding Picture Viewer Sample web part

first post: PavanRaj wrote: Hi, I downloaded Picture Viewer Sample web part from http://www.s...

latest post: lrr81765 wrote: Same thing here. Even with the Hello World. Man, if we can't get He...

Problem porting to another server

first post: dridenour wrote: I have the blueprints workinig on my development machine (a W2k3 se...

latest post: lrr81765 wrote: I am tryin to deploy the SL Media Viewer (2.0) on a server that doe...